uFeel.me
Случи ми се
Автор: liviq-Zdravka,  8 април 2011 г. в 14:20 ч.
прочити: 493

Да ме погалиш с космическа нежност,
да преминеш през моето небе,
подреждайки бели надежди
в закопняло за обич сърце.

Да ме докоснеш дълбоко, съдбовно,
да те посрещна светла в нощта.
С цвят от огньове да пламне
моята тръпна искра.

Когато нишки безкрайност
звезден килим изтъкат,
неоткрита, непозната, безумна...
Случи ми се! За да те изживея, Любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me