uFeel.me
Случайност
Автор: murzelanata,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 491
Съвсем случайно те погледнах,
съвсем случайно осъзнах,че
има нещо в тебе ,което ражда
любовта!Съвсем случайно исках
да имам твоите очи, да гледам
в тях звезди как падат и дори
не ги боли!Но има нещо случайно,
което се случва и то честичко дори
щом влюбиш се в някой той не те
желае, плачеш,но уви!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me