uFeel.me
Случайна среща
Автор: janker,  7 август 2011 г. в 09:44 ч.
прочити: 592

Срещам случайно красавица чаровна.
Погледна ме с усмивка,
заговорих я с треперещ глас,
сърцето ми силно затуптя.
За миг,
тя сърцето ми плени.
Харесах те, чаровнице,
ела с мен да литнем в небесата,
да преплуваме океана,
ела с мен на края на света.
Случайна среща, случайна любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me