uFeel.me
Слова се топят
Автор: bizcocho,  24 май 2009 г. в 14:07 ч.
прочити: 500

Усещам топлината на ръката ти,
сгушила в свойта, мойта длан,
топят се в мислите словата ми,
които искам да ти дам...

Блести на въздухът дъгата
от погледа ми в твоя взрян,
еротика ми гали сетивата...
Светът в краката ни е прикован!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me