uFeel.me
Сломена
Автор: az20sam,  24 юни 2011 г. в 09:11 ч.
прочити: 161

 


Видях го с друга случайно -


изглеждаха много щастливи.


Обзе ме чувство непознато -


част отрони се от сърцето ми.


 


Мразех го и го обичах,


тези две чувства бушуваха в мен.


Не се сдържах и се разплаках -


не ще забравя този ден.


 


Той видя ме сломена -


обяснение поиска да му дам.


Не намерих сили да му кажа,


че съм влюбена, че обичам го със плам.


 


В онзи момент исках да го прегърна,


не го направих - избягах в моята стая.


Животът ми загуби смисъл,


помислих, че това е краят.



ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me