uFeel.me
Сливане
Автор: esen,  30 март 2009 г. в 23:04 ч.
прочити: 595
За кой ли път убивам тишината
със думи искам аз да я сразя.
Да плаче тя, а аз да съм крилата,
и на крила до теб да прелетя.

За кой ли път във синьото на мрака
съзирам малки, светли петънца.
Където сгушена цял век ме чака
от тебе подарената тъга.

За кой ли път? Звездите онемяха
потулени във облаци от страст.
Останаха под миглената стряха
очите ти и моите във тях.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me