uFeel.me
Сливане
Автор: sofia_air,  20 октомври 2011 г. в 08:29 ч.
прочити: 303
Нахлуваш с тиха радост във съня ми.
Тържествено се сливаме до капка.
Уханни струи леко ни понасят -
навътре, по-навътре в необята...
Не знам къде сме. Само теб усещам -
Мъжа Божествен.
Сривам се в пулсация.
Обгръща ни сияние и нежност.
Сега сме точка светло непорочие.
А някъде над нас фанфарно слизат
предците ни. Един във друг ни вричат.
Ухае на елей, миро, жасмини.
Намерихме се в светлина.
Обичам те.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me