uFeel.me
Сливане
Автор: erga_omnes01,  10 март 2011 г. в 11:38 ч.
прочити: 563
Танцува залезът с изящна нежност,
нощта сластно извива снага,
звездите ронят капчици  копнежност,
аз с обич срещам твоята ръка.
Отвъд пределите на всяка тленност
любовни клетви пишем си в снега,
изчезват в миг, отеква в нас безбрежност
потоци два, прегръщат се в река.
В омаята на влюбена вълшебност
се губя в теб, като дете в гора,
и води ме най-простата потребност
душата да се слее със душа...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me