uFeel.me
Слепец
Автор: miss_messy,  8 октомври 2012 г. в 10:46 ч.
прочити: 235
Отказах се да търся любовта,
за мене вече тя не съществува.
Живях в заблуда и лъжа –
илюзия, която скъпо струва!
 
Изгубих ценно време във надежди,
ала накрая все сама оставах.
Не бях щастлива, мръщех вежди
и с моята наивност продължавах.
 
А пътя бе осеян с лицемери
и кой от кой бе по-голям лъжец!
Нали любов очаквах да намеря
а всъщност лутах се като слепец.
 
Ала в един момент завесата ми падна,
погледнах себе си през поглед друг.
По дяволите да върви съдбата гадна,
със търсенето на любов приключих тук!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me