uFeel.me
Следи
Автор: dgeorgieff,  31 януари 2009 г. в 14:47 ч.
прочити: 193

Следите 
нежен спомен 
са за мойто тяло
докоснато до твойта свежест,
следите огнен белег са от мен
за твоето платно - изпънато и бяло,
където всичко е мечта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me