uFeel.me
Следи
Автор: oste,  4 август 2011 г. в 16:18 ч.
прочити: 280

 

По стара турска народна песен

 

По твоето лице виждам следи

от други очи.

Какво да очаквам сега?

Чужди пръсти във твоите коси?

Горещ дъх по твоите гърди?

Или ново име на твоите устни?

Този поглед изтри безвъзвратно

любовта ти към мен.

И безсрамно написа –

„Завинаги моя!”

Все още те държа в прегръдките си моя любов.

Но сърцето ти вече е отлетяло

с ятото мечти за него.

Върви, не искам тъга,

а влюбена съдба да изпише следата...

 

Стефан Стефанов

03.08.2011 BGGB

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me