uFeel.me
Следи от миналото "ТИ\"
Автор: Irresistible,  29 април 2012 г. в 18:37 ч.
прочити: 217
Мечтая си да ти изневеря!
Не ме поглеждай полкова учудено,
споделям ти го, за да проверя,
дали го има в теб момчето влюбено,
в което, преди много време, аз се влюбих...
 
Въпроси хаотично в мен се блъскат,
не се чуди защо - две чаши вино пих
и от страх сърцето ми се пръска,
съмнявам се, че с тебе май сгреших!
Съмнявам се че пак ще ни е хубаво...
 
За 5-6 месеца любов платих с години самота
и честно казано се чувствам глупаво,
дали от страх или от навика
отлагах да потърся нещо ново.
Сега понасям си реалността,
 
в която моето момче го няма,
а аз живея с празен, тъжен мъж,
остатъците от любов голяма
отмиват се от пролетния дъжд!
Следи от миналото ТИ не останаха...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me