uFeel.me
Следа…
Автор: pavli,  29 май 2010 г. в 07:24 ч.
прочити: 3257

Парченцата мълчания в сърцето
усещане за цялост ми напомнят…
И радост – чувството, което
покълва и ме вдига в безтегловност –
разсипвам сред гальовните ти пръсти…
И от възторг съм сякаш недокосната!

                                     © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me