uFeel.me
След толкова години...
Автор: mega_char,  28 декември 2010 г. в 11:30 ч.
прочити: 406

Пребродила моретата безкрайни,
изкачила високи върхове...
Случайно срещнала очи потайни,
разтопили вечни ледове.

В сърцето си открила чувства непознати,
застанала на прага на нощта.
Очите ú на капчици богати
от радост се разляха-заплака силната жена.

Бе открила спътник в живота
водена от своето сърце,
тръгнала във вярната посока...
до него стоеше, под блещукащото тъмно небе.

Историята стара е,
но още тлее в нейното сърце.
И тази вечер съща е...
след толкова години пак държат се за ръце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me