uFeel.me
След тебе...
Автор: kontra56,  10 февруари 2009 г. в 01:53 ч.
прочити: 506
Като вятърът обичам аз да бъда
свободна да обичам от душа...
и като него мога и да те подмина,
да бъда непростима в любовта.
 
Да бъда мога вятър без посока
да страдам после и да се виня...
и мога да подмина всичко наше
да бъда мога с теб, но и сама.

Да бъда мога всичко,
горделива да съм и добра,
думите ми могат да разплакват
да бъда безутешна след това.

Аз мога да прекърша всичко наше
в един единствен миг да отлетя,
да бъда силно наранена мога
да се усмихна гордо след това...


Аз мога да подмина всичко,
научих се на болка и тъга...
обещах си само да възкръсна,
ала веднъж и после да умра.

След тебе вече мога да не искам нищо
любови сто по навик да посрещам...
сърцето ми ще бъде примирено
и няма да тупти за никого отсреща!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me