uFeel.me
След теб
Автор: aura,  28 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 641
Душата ми е толкова разхвърляна.
навсякъде оставил си следи -
неподредени чувства,
празни станиоли от
нежност ментова,
мисли изтърбушени,
разпръснати във ъглите.
Накъсани слова и
счупени признания,
две обещания
с избодени очи…
Като дете вилнял си,
а забравил си.
Непоносимо е.
Върни се да разтребиш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me