uFeel.me
След теб...
Автор: Shy,  16 ноември 2008 г. в 15:39 ч.
прочити: 731

Като стихия
преминаваш през мен.
Като пожар,
изгарящ суха шума...
За миг.
А после
сякаш дъжд студен
ме къпе тъжно,
ням, безшумен...

След теб
остава пепелта.
И тръпнещо
сърцето е замряло.
Порязва ме
с лъка си тишина,
очакваща
поредната ни гара...

След туй боли...
Самотно
дращят сетивата.
Че ме обичаш казваш...
В мен горчи...
А тя у вас те чака,
зад вратата...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me