uFeel.me
След теб
Автор: MeriXmas,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 679
Всяка вечер щом видя луната
ме докосват сребристи лъчи,
нежен звук се топи в тишината -
все едно, че до мене си ти.

А когато заплаче небето
и поръсят ме капчици дъжд
виждам как си отиваш. И ето -
пак оставам сама изведнъж.

20.09.2002г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me