uFeel.me
След снощи...
Автор: KaNaLnIq_PlYh,  22 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 712
След снощи не съм вече Аз,
след снощи не си вече Ти,
след снощи не сме вече Ние,
след снощи всичко умря.
След снощи да те моля за нещо не смея,
след снощи да говоря не умея,
след снощи всичко изчезна,
след снощи любовта е просто МЕЧТА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me