uFeel.me
След смъртта
Автор: iony_ada,  20 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 292
Бях тиха нежност в твоя свят.
Бях лъч надежда сред леден мрак.
Сълза в дланта ти и вик в нощта.
Ще те обичам и след смъртта.

Сега живея в от литнал миг,
но не копнея, не ме боли.
В далечен спомен ме отведи.
Ще те последвам и там дори.

Ще бъда твоя копнеж в нощта.
Ще идвам вечно при теб в съня.
Ще се разлея сред тишина.
Ще те обичам и след смъртта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me