uFeel.me
След любов
Автор: milgeo,  20 май 2009 г. в 22:35 ч.
прочити: 747

Огря ли слънцето очите ти,

В които аз така обичам да се вглеждам?

Докосна ли те леко със лъчите си?...

Това бях аз, с ръце протегнати от нежност…

След любов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me