uFeel.me
След края
Автор: angelstears,  2 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 333
Защо така се промени,
защо над нас започна да вали,
какво чистите чувства уби,
не зная,но край е,уви...

Ще продължа с усмивка, знай го ти,
но без сърце,то в теб остана
няма да забравя двете ангелски очи,
а в мен вечно ще кърви дълбока рана.

Там, където някой изтръгна
всичко детско,чисто и красиво,
но аз ще се изправя и ще тръгна,
ще се преструвам,че съм жива...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me