uFeel.me
След годините заедно
Автор: kras,  6 февруари 2009 г. в 17:19 ч.
прочити: 297

Години със тебе леглото делихме,
на нашите сънища то измени,
със влакът последен любов си замина,
и в свойта безцелна посока върви..

Години ..  А ето..  Заблуди живяли,
и спомени чисти покрити във прах.
Годините заедно с теб преживяли,
превърнахме своята обич във грях.

Години със тебе...
А всичко отмина,
и пътят пред нас е затворен. Върви!
С последната прошка и влакът замина,
голямата обич на нас измени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me