uFeel.me
След години колебание...
Автор: OkovanaNejnost,  28 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 254
От години те избягвам устремено.
Измислям си причини неизвестни,
замесвам забързаното ежедневие
и подтискащата тишина пред листа.

Съзнавам ли, че помъдрях
или неистово си търся оправдание.
Но някога красив светът
сега за мен е сиво ежедневие...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me