uFeel.me
Славно лято отминава
Автор: meri4ka,  15 юли 2011 г. в 17:09 ч.
прочити: 178

Славно лято отминава

като безнадежден влак:

малко сълзи, и в жарава,

спомени над житен злак.

 

Малко стръкче, много песни,

по анонс, в звезди заснет -

и по пътища нелесни

скита „вятърът - поет”.

 

Заедно свещенодействат

там сред изкласила ръж,

със ръкойка и със песен

са превили морен кръст!

 

И видях ги да отмарят

с Юлия, Марина - в зной,

отърколили се славно,

на Емил в плодовити рой!

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me