uFeel.me
Слънцето отваря в 6:35
Автор: balada,  19 септември 2012 г. в 18:14 ч.
прочити: 206
чакам те между блоковете на мрака
който вони непоносимо наоколо
чакам да свършиш изчисленията на миналото
да го забравиш и заровиш в гробищата
с усмивка да те видя желая повече от всякога –
един кървав пастелен сърп
някъде под носа ти да идва към мен
нощта е правена в епруветка
нощта е беззащитно малко момиче като теб
нощта има много звезди а ти имаш лунички
и двете сте хладни към мен когато мълча
слънцето отваря в 6:35
ти идваш заставаш до мен и мълчиш
сега сърпът под носа ти е нацупен
сега луничките ти греят на мястото си
сега стоим двамата мълчаливо
а аз чакам нощта

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me