uFeel.me
Слънце
Автор: 100n,  17 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 453
Слънце мое, върни се пак при мене ти
да огрееш моите сиви дни
без теб не мога разбери, без теб сърцето ми кърви
Една мечта вечно ме тормози и изпадам все в тъпи пози
въпроси задавам едни, но на тях ти недей се сърди
Всичко това го правя за едно - Сърцето твое, мило

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me