uFeel.me
Слънце мое!
Автор: Nevi,  19 октомври 2010 г. в 11:09 ч.
прочити: 520
Когато ме погледнеш
с очи по-черни от нощта,
забравям аз светът край мен
и потъвам в погледа ти мил!

Когато ме прегърнеш,като колан
и в мен се гушнеш...
притисната до майчино сърце
от обич онемявам!

Когато думичката \"МАМО\"
като полъх на ветрец
в косите ми прошепваш,
душата ми изпълваш цяла.

Тогава свиват се гърдите
и нещо вътре се надига.
Изгаря ме и ме преражда.
Привеждам аз глава към тебе...
и благодаря на БОГА, ЧЕ ТЕ ИМАМ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me