uFeel.me
Слънчогледово момиче
Автор: Style.,  11 юли 2013 г. в 20:43 ч.
прочити: 331

Недей да ми се сърдиш, ако те подмина,
слънчогледово момиче...
Не е нарочно, просто съм такъв.
В душата ми цари безспирна зима,
изпомпва лед сърцето вместо кръв.

Разсеян съм и малко недовиждам,
а пък и често в себе си съм потопен.
Брадата ми дори е леко рижа -
разбирай \"син на дявола червен\".

Но някой ден ще срещна аз, момиче,
с големи слънчогледови очи
и тя ще ме научи да обичам,
и ледовете в мен ще разтопи.

Ще бъде ден от най-студена зима,
а може и да бъде през април...
Не се сърди, ако случайно те подмина,
ала недей ме подминава ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me