uFeel.me
Слънчогледово момиче (2)
Автор: Style.,  16 юли 2013 г. в 23:18 ч.
прочити: 348
Недей да ми се сърдиш, ако те подмина,
слънчогледово момиче...
Не свети слънце в моята земя:
през лятото е често люта зима,
животът вехне често пролетта.

Навън е вечно облачно и мрачно,
не дъжд се сипе от небето, а калай.
Начало слага утрото на здрача,
ала не се намира кой да сложи край.

Недей да ми се сърдиш, ако те подмина,
защото съм и малко късоглед.
Пък и по сивото платно на таз картина
как бих могъл да търся слънчоглед?

Ала животът, с неговите коловози,
понякога ни изненадва непривично.
Понякога в поле от мъртви рози,
се ражда слънчогледово момиче...

Не се сърди, ако случайно те подмина...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me