uFeel.me
Слънчево момиче (2)
Автор: bat^goiko,  6 юли 2011 г. в 10:31 ч.
прочити: 287
Слънчево момиче топли сърцето ми,
весело настроение тя разпръсква,
любовта разбира, обичта споделя.

Слънчево момиче мен обича,
наоколо всичко озарява
и с песен душата дарява.

Слънчево момиче, мое сърчице,
тебе аз обичам и на тебе само се вричам.
Благодаря, че те има!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me