uFeel.me
Слънчев сън
Автор: tanq_mezeva,  27 януари 2012 г. в 21:49 ч.
прочити: 437
Белоснежно е навън сега.
В бяло и душата  студенее.
Слънцето сънува чудеса,
скрито в мен, за лято то копнее.

В сънища, усмихващи нощта,
китки вие и  венци си сплита,
и през арката на обичта,
триумфално с чувствата полита.

Да достигне теб... с една искра,
огън във очите да запали,
та да лумне в клада любовта 
и земята  топло да погали.

Белоснежното да заблести,
в слънчеви отблясъци да грее,
да се сбъднат летните мечти,
вятърно душата да запее.





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me