uFeel.me
Сладка топлина
Автор: mitu,  1 февруари 2009 г. в 22:15 ч.
прочити: 313

Когато си тръгна, ледено студена

остана моята душа и повече никога

не усетих онази сладка топлина,

която ми даряваше любовта.

 

Върни се, остани и никога

не ме напускай вече ти!

Върни ми пак онази сладка топлина

върни ми любовта, радостта...

 

Върни ми живота! Дай ми това,

което ми отне. Разбери го просто

е това! Искам да се върнеш пак

и да останеш завинаги, любов моя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me