uFeel.me
Сладка игра
Автор: beby_d,  21 декември 2010 г. в 10:41 ч.
прочити: 285

Искаш да си поиграем...

хайде да те видя!

Искаш съседите да смаем

и като тръгваш да не се обидя.

 

Играеш с огъня да знаеш,

за сега съм търпелива...

но ти не спирай да играеш,

мислейки, че аз съм срамежлива.

 

Искаш да ме разиграваш,

но не знаеш, че съм по добра в това!

Като всички всичко обещаваш,

но аз не съм наивна в любовта!

 

И накрая няма аз да страдам!

Това опитваше нали -

Мислеше, че падам

когато силно ме рани?

 

Таз игра е толкоз стара...

Колкото е стар света,

че съм твоя имаш вяра,

но се будиш със рога...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me