uFeel.me
Сладък сън
Автор: leidi,  8 юли 2011 г. в 13:13 ч.
прочити: 157
В черните коси на нощта,
сгушена - тебе сънувам.
Ти моя сладка мечта,
в съня ми по детски лудуваш.

Небето слиза до мен -
на облаче леко се нося
щастлива, а ти - озарен
потъваш в мен омагьосан.

И свирят вълните соната,
звездите ефирно танцуват,
усмихната гледа луната
как нощният вятър лудува.

Слънцето спряло и нежно,
целува ми бързо нослето,
ще чакам отново да дойдеш
и изпълниш със трепет сърцето.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me