uFeel.me
Скрий се в моя свят
Автор: Orchid,  11 март 2013 г. в 14:32 ч.
прочити: 327

Избягай и се скрий в света ми,

знаеш, там е като в сън,

безброй дъги мелодии пресичат,

носи се камбанен звън.

 

Ще те прегърна зад воала бял,

и не със тяло, със душа ще те обичам,

там е само усет, звук и светлина,

енергии в магия се преплитат…

 

Избягай и се скрий в света ми,

отпий от добротата  ми сега,

за теб единствено любими,

ще пазя вечно  тази красота.

 

Orchid 11.03.2013г.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me