uFeel.me
Скитникът
Автор: kris4eto0o0,  17 юни 2010 г. в 01:31 ч.
прочити: 331
-О,скитнико, не виждам,
дай ми твоите очи.
-Очи не ще ти трябват мила,
той грозен е - ще те боли!

-О,скитнико, не чувам,
дай ми твоите уши.
-Слух не ще ти трябва мила,
гласът му груб е и ще те боли!

-О,скитнико, нищо не усещам,
дай ми твойте сетива.
-Допирът му не е нежен -
по-добре ще е така!

-О,скитнико, не мога да обичам,
дай ми твоето сърце!
-Не можеш мила, но аз мога!
А сърцето вече ми го взе...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me