uFeel.me
Скитам се там някъде сама!
Автор: _fire_girl_,  14 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 472
Скитам се аз в мрака,
в мрака,във вечният тъмен мрак,
в мрака,в който ти ме доведе,
и остави сама да скитам,
в нощта!


Защо трябваше да ти вярвам,
и в клетви любовни да ти се вричам,
а ти с подигравка да ми отвръщаш?
Защо немога нищо да върна?
Защо оплете моя хубая живот?


Аз малко дете бях,
а ти с мен се подигра,
погледна на моите чувства,
като на детска игра,
и ме остави да се скитам там някъде сама!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me