uFeel.me
Сиво
Автор: de_bra,  23 юли 2008 г. в 15:18 ч.
прочити: 493

Сега съм сива
и не идвай!
Не ме поглеждай даже и през рамо -
изчезнали са в мен
младежкото и дивото -
сега съм скрита и забравена.

И казвам ти, на портата ми даже ти не спирай -
сърцето ми е неподкупен стар ключар,
не ме очаквай, нито преоткривай -
едва ли в сивото ще видиш чар...

Но ти не тръгваш... а нощта е сребърна -
в небето блясва звезден ритуал -
и тази наша среща, ненавременна,
оплита сивото ми в приказен воал.


2007
Д.Б.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me