uFeel.me
Синьо-зелени
Автор: estrella84,  26 март 2009 г. в 15:48 ч.
прочити: 177

Нефритено зелени, събрали всички тайни на нощта... Твоите очи...
Душата ми от тях изпепелена-
се гърчи и ридае в тишина...
Но не от болка,не от рани, не от самота!
А от пулсиращата вътре в мене страст,от ускорението на кръвта...
Хипнотизирана... Заключена във синьото-зелено на магията...
Не мога себе си да обуздая...
Връхлита ме безмилостно стихията...
Очите ти са път към ада, и към рая...
Сънищата ми синьо-зелени са...
Въплъщават небе и море...
Дните ми също синьо-зелени са...
В плам е цялото мое сърце...
И за всичко знаеш-ти си виновник...
Странникът със синьо-зелени очи...
През деня мой приятел, а в нощите страстен любовник...
Оставяш по кожата ми своите синьо-зелени следи...
Магнетичният ти поглед ме изпепели...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me