uFeel.me
Синята страст
Автор: Style.,  1 юли 2011 г. в 12:59 ч.
прочити: 232
Морето, зная, синьо е на цвят,
а за сърцето казват,
че изпомпва във червено.
Защо тогава всеки път, когато
отправя своя поглед устремен
към дълбините на водата,
там припознавам любовта?
Изглежда, че кръвта ми е солена
и всяка вена явно е река,
в която плава мойта страст по път
към залеза над хоризонта и отвъд.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me