uFeel.me
Синя магия
Автор: angelstears,  31 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 432

Една мечта, обвита в нежност синя
миг от приказка в безкрая на света
една сълза,че теб до мен те има
и бяхме край вълните с любовта.

В нощта те пееха ни песен
преплиташе се тя със тишината
с вятъра заспивахме и той то тях унесен,
а в утрото посрещахме с целувка зората.

Усещах устните ти и очите
те галеха ме нежно всеки миг
по-нежно,отколкото докосват вълните,
по-красив от морето е твоят лик.

Държеше ми ръката, докато заспя,
а нима не беше всичко сън наяве
с думи аз не бих могла да пресътворя
какво в сърцето ми тогава стана.

То пламтеше-слънцето и твоята топлина
изгаряха го там на брега
и после го потапяха в море от красота,
сътворено от сините очи и любовта.

Щастието преливаше във мен
летяхме заедно към безкрая
и всеки миг,всяка нощ и ден
живяхме с теб във рая.

Усети ли как дъждът заваля,
за да отстъпи на синьото небе,
а под неговите ласки във нощта
отново бяхме заедно с тебе.

Синята магия на морето,
сливащо се с твоите очи
изпълни завинаги с любов сърцето,
защото се сбъднаха сините мечти!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me