uFeel.me
Синя кръв
Автор: Naransina,  7 юни 2011 г. в 18:35 ч.
прочити: 307

Аз искам все така да те обичам
И все така да бъда безразлична
Пожарно жива
Лумнал огнен феникс
Мил айсберг с вени леденостудени
Отнесена и все далечна искам
За теб да ставам близка
И по-близка
Вселената на хаоса ми нежен
Галактиките властно да подрежда
И искам
В нощ на бяла лунна пролет
Изгубен из пустинята ми гола
В руини на забравен вече град
Да ме намериш в царския палат
Безмерно малка искам твърде много
Щом нямам нищо
Значи всичко мога
Потъвам в дълбините на Небето
Катеря планините под морето
Как искам искам
Но не зная всъщност
Дали съзнаваш цялата ми същност
Която будна спи
Сънува цветно
Простор е
И в богатство и във бедност
Повярвай ми
Аз искам днес поне
Да бъда шумно ДА в безмълвно НЕ
И немотата на безличната ми личност
Да закрещи
Не ми е безразлично

Аз искам все така да те обичам
Еднаква все така и все различна
Лъвица с нокти
Мила и ужасна
Но как перфектно всичко в нас си пасва

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me