uFeel.me
Син
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 609
Не знаеш чий е нали?
И кой ще живее в лъжа?
Досега си живяла в мълчание,
сега сред тъга …
С какво ще докажеш
на мен – на мъжа,
че изгорял от страдание
ще повярвам в лъжа.
Нали заедно с мен
стоиш – под дъжда
от сълзи, потекли
от неизвестно
ухание
на ръждива ръжда …
Как ще живееш в лъжа ?
И как ще докажеш дали …
По стъклото се стича дъжда,
защото не знаеш чий е, нали ?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me