uFeel.me
Символът на любовта
Автор: didi_bidi,  25 ноември 2010 г. в 15:06 ч.
прочити: 176
Имам само едно сърце
и на теб го подарих.
Имам две ръце -
докоснах те и те доближих!

Имам само две очи

и виждам всички твои усмивки.
Имам душа - доволна мълчи,
щом двама сме под топлите завивки.

Ако държиш да опиша любовта ни с цвете

макар банално, ще е роза.
Символ на разцъфнала, червена е в сърцето,
хайде, няма повече да те тормозя!

За пореден път копнея да го прочетеш -

аз безумно те обичам!
И знам, че някой ден ще се вречеш,
както аз душата си събличам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me