uFeel.me
Силуети
Автор: kassi_l,  24 май 2011 г. в 00:59 ч.
прочити: 164
Странните вечери, странните дни
в тихо облечени, оставят следи.
Два силуета, ръка във ръка,
безкрайните улици, наш е света.
Нежна усмивка, стонове два
тихо преливат се в двойна тъга...
Погледи блясват, настръхва плътта,
души неспокойни, прелети в една.
Идилия пълна, а после тъга,
два силуета, ръка във ръка...
Мигове вечни тях окова,
проронват се думи, изтича сълза.
Разделят се двама, дали е така?
Два силуета, ръка във ръка...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me