uFeel.me
Силно
Автор: janker,  23 март 2011 г. в 15:59 ч.
прочити: 325
Аз съм огън,
ти си вода.
Горя, горя лудо,
хайде, изгаси ме,
изгаси моя пожар.
Силни думи изричам,
какво от това,
аз те обичам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me