uFeel.me
Силно рамо
Автор: miss_messy,  8 октомври 2012 г. в 10:41 ч.
прочити: 216
Една жена е истински щастлива, 
щом до нея има силно рамо.
Мъж истински с когото да заспива
и да не е със нея за в леглото само.
 
Една жена от обич се нуждае,
но и от грижа в трудни времена.
Подкрепа тя от силен мъж желае,
грижовността е част от любовта.
 
Една жена усеща любовта,
когато някой искренно я дава.
За този някой, тя ще прекоси света
любов във нужда се познава.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me