uFeel.me
Силен
Автор: magdalena_as,  21 май 2011 г. в 04:56 ч.
прочити: 203

Лесно е думите да изричаш,
лесно е да казваш че обичаш,
но настъпва този ден ,
в който ти си променен.

Денят в който:
Телефона ми затваряш...
...унижаваш!
Думи не изричаш...
...раняваш!
Глава извръщаш...
...продължаваш!
Сърцето ми спираш,
не осъзнаваш,
и с болка ме оставяш.

Стрела след стрела забивай,
продължавай,
играта си играй,
... за мен забравяй.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me