uFeel.me
Сгушена
Автор: Laska,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 614
На кастанети
в клоните замръзнали
вятъра свири.
Мрачни облаци
хапят бавно небето,
звездите уплашени
зад тях са се скрили.
Тъмно е,
студено...

Аз съм на топло -
заспивам,
сгушена в мисъл
за теб...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me